Hotel Malmköping

Kalender för Hotel Malmköping och Restaurang Hjorten & Gösen 


Fredagsfrukost


Vi ser fram emot att välkomna dig och dina nära och kära på vår fredagsfrukost under hösten. Oavsett om du vill börja din dag i lugn och ro, njuta av god mat, eller bara ha en stunds trevligt sällskap, är vårt fredagsevenemang den perfekta starten på helgen.


95:-/person

50:- för barn upp till 8 år därefter 95:-


Vi har öppet mellan 06.00-09.00


Välkomna!

Oktoberfest vecka 41


Vecka 41 har vi oktoberfestvecka på hotellet. Vi kommer då att erbjuda:


Choucroute 

Egengjord korv, fläsksida, surkål samt stuvad potatis med grov senap Kommer att finnas på lunchmenyn samt som kvällens tips (165:-) hela vecka 41.


Det kommer även att finnas lokal öl från Malmköpings Bryggeri att köpa under veckan.
Välkomna in!


Barnens Halloween 31 oktober


Fira Barnens Halloween med oss den 31 oktober! Vi har en spökliknande dag planerad, full av skoj och spänning för de små och hela familjen. Kom och delta i våra festliga aktiviteter som kommer att pågå från 11:00 till 15:00 och gör denna Halloween till en minnesvärd upplevelse för barnen.


Vi har en mängd roliga aktiviteter och evenemang som väntar på er. Låt barnens kreativitet flöda med vår pumpamålning, där de kan dekorera pumpor med en mängd olika färger och mönster. För de äventyrliga barnen har vi en spännande tipspromenad och för de hungriga barnen har vi förberett en barnsligt god buffé som tillfredsställer både små och stora aptiter.


125 :- / barn upp till 15 år (155: - / person från 15år)

Kräftsäsongen är här!

Under september kommer vi ha utvalda datum då vi har kräftor på meny.


Är ni sugna på att bjuda in till kräftskiva men saknar tid för förberedelserna?

Boka in er hos oss så slipper ni stöket!

Afternoon tea följt av seans med Elin Kvarnström 4 November 2023

Njut av en dignade afternoon tea i restaurang Hjorten & Gösen mellan 14:00-16:00 för att sedan ta plats för eftermiddagens seans på hotellet.

Elin kommer ge er möjlighet att kommunicera med dina anhöriga som gått över till andra sidan via sitt andebord.

Andebord är en typ av seans då deltagarna sitter eller står runt ett träbord och försiktigt/lätt lägger händerna på det och ber andevärlden tala genom bordet. Bordet rör på sig och kan även svara på frågor genom att lyfta på något av benen. Vanligtvis har bordet tre ben. Ett ben för ja, ett ben för nej och ett räkneben, som antingen räknar från A till Ö eller från 1 och uppåt


Pris 595 :-/ per person

Boka via 0157-24580 / info@hotelmalmkoping.se

11 november - Ölprovning med Malmköpings bryggeri


Leif Ranemo, vår ölkännare och värd , kommer att vara din guide för denna smakresa. Han delar med sig av sin expertis och passion för ölen och tar dig med på en resa genom ölen och bryggandets spännande värld.


Så, boka din plats för den 11 november och låt Malmköpings Bryggeri och Leif Ranemo ta med dig på en resa genom ölens underbara värld. Detta är en chans att fördjupa din kärlek för öl och upptäcka det lokala bryggeriets stolthet. Missa inte detta smakäventyr!


Ölprovningen startar 16.00 och har en åldersgräns på 18 år

Farsdag Brunch 12 november


Hjärtligt välkomna till en minnesvärd farsdag hos oss! Vi inbjuder er att ta med er pappa och ge honom en oförglömlig brunchupplevelse i en varm och inbjudande atmosfär. Vi har noggrant förberett för att skapa den perfekta miljön för er firardag.


Ni är fria att förse er själva med precis så mycket som ni önskar. Det finns ingen brist på smarriga valmöjligheter, från nybakat bröd och pålägg till färsk frukt och välsmakande efterrätter. Mer info gällande pris och öppettider kommer inom kort.

Det vilda Sörmland    vecka 45

Att vi älskar Sörmländska råvaror och speciellt det vilda Sörmland kan knappast komma som en överraskning i och med att vår restaurang bär namnet Hjorten & Gösen. Vecka 45 lyfter vi och många andra medlemmar ur Sörmlands Matkluster fram de vilda råvarorna från det Sörmländska skafferiet under en hel vecka!

Våra måltider kommer under hela veckan att fokusera på vilt från skog och sjö. 

Julbordspremiär 24 november


Den 24 november är det dags för julbordspremiär hos oss på Hjorten & Gösen. Traditionellt dukar vi upp vårt dignade julbord där många av delikatesserna kommer från Sörmlands skogar och lokala producenter.


Önskar ni boende och julbord i ett? Håll då utkik efter vår Julbordsvistelse som kommer att vara bokningsbar i samband med julbordspremiären.


Vi dukar upp för julbord mellan torsdagar-lördagar med sittning från 18.00


645:-/person

Barn upp till 12 år 15:-/årVandra på Sörmlandsleden

Precis utanför hotellet går ni rätt in på Sörmlandsleden, en naturupplevelse som stärker både kropp och själ.


Kombinera er vandring med logi, mat och god dryck.

Vi anpassar oss till ert behov och glöm inte att boka fikat som ni tar med er.


Välj mellan etapp 20 med sina 6 km eller etapp 21 med sina 11 km. Kartor får våra gäster självfallet från oss på hotellet om så önskas.


Givetvis är Hotel Malmköping stolt sponsor av Sörmlandsleden.